top of page

Voor u als werkgever

%20Young%20Woman%20Contemplating_edited.

U wilt als werkgever vitale werknemers die fit, veerkrachtig, gemotiveerd en productief zijn en weinig verzuimen. U wilt dat ze tevreden zijn en met plezier hun werk blijven doen; nu maar ook in de toekomst. Werknemers zijn immers één van de belangrijkste succesfactoren voor uw organisatie. 

Investeren in vitale medewerkers, is investeren in je belangrijkste kapitaal!

u wilt toch ook gemotiveerde en vitale medewerkers?

 

Duurzame inzetbaarheid  gaat over de match tussen organisatiebelangen en belangen van de medewerker. Deze match zou optimaal moeten zijn en wanneer dat niet het geval is, kan de medewerker uit balans raken. Medewerkers hebben behoefte aan werkzekerheid (salaris) , uitdagend werk, werk waar je je talenten kunt en mag gebruiken. Werk met makkelijke en moeilijke taken. Werk wat je naar eigen inzicht mag uitvoeren, maar ook structuur in het werk. Sociale contacten op het werk en waardering voor het werk wat je doet. En vooral; werk waar je niet ziek van wordt. 

Organisaties moeten snel kunnen inspringen op veranderingen en hebben de behoefte aan veerkrachtige medewerkers, gezonde medewerkers, competente en gemotiveerde medewerkers die verder durven te kijken dan hun afgesproken taken pakket. Hoewel de medewerker primair verantwoordelijk is voor de eigen inzetbaarheid, heeft een organisatie zeker verantwoordelijkheden in dit proces. Organisaties moeten dit ondersteunen met leidinggevenden die sturen op het vervullen van waarden van zowel medewerker als organisatie. Uitgangspunt is dat organisatiedoelen (belangen) en individuele doelen van medewerkers op elkaar afgestemd moeten zijn. In de praktijk is dat uiteraard niet altijd het geval, maar juist dan dient u als werkgever ondersteuning te bieden om die afstemming optimaal te krijgen.

 

Want zeg nu zelf: ken en benut u de talenten van uw medewerkers? En weet u hoe u deze het beste kunt ontwikkelen? En hoe zitten uw medewerkers erbij? Ervaren ze een goede werk-privé balans of lopen ze tegen hun eigen grenzen aan?

 

Individuele coaching is een slimme, snelle, resultaatgerichte en duurzame manier om medewerkers te helpen inzicht te krijgen in hun talenten, maar ook in de oorzaak van hun problemen. Via individuele coaching krijgt uw werknemer de ondersteuning die zij nodig heeft om gezond, fit en duurzaam inzetbaar te zijn én blijven. Dit geldt voor zowel lichaam als geest. Dit alles met het doel om de werknemer te helpen bij een goede werk-privé balans en zo meer werkgeluk te ervaren. 

Ik ondersteun bij de volgende thema's

Stress & burn-out klachten

Balans werk & privé

Zelfkennis en zelfvertrouwen

Talentmanagement en persoonlijke ontwikkeling

Negatieve gedachten en overtuigingen

Richting & focus

Eigen grenzen bewaken 

Integraal model.png

Ik ben er voor uw werknemer
 

 • Zit uw medewerker niet goed in haar vel?

 • Heeft de medewerker stress, spanningsklachten en dreigt uit te vallen met een burn-out?

 • ​​​Heeft uw medewerker problemen met de balans tussen werk en privé?

 • Heeft uw medewerker vragen omtrent de loopbaan?

 • Heeft uw medewerker te weinig energie om goed te presteren op het werk?

 • Heeft uw medewerker vragen over haar eigen kunnen en patronen? 

Op al deze vlakken coach ik middels mijn integrale aanpak. 

Wat is het voordeel van mijn aanpak?

Uw mensen zien mij, als externe coach, als onafhankelijk, objectief en veilig. Ze durven zich daardoor open, eerlijk en kwetsbaar op te stellen, hetgeen nodig is om optimaal resultaat te behalen. Ik bied individuele coaching bij hulpvragen die direct of indirect te maken hebben met werk. Ook coach ik mensen die door privé omstandigheden niet goed in hun vel zitten als dit zijn weerslag heeft op het werk. 

 • Ik heb een nuchtere blik, een hands-on mentaliteit en werk toekomstgericht zonder oordeel

 • Ik zorg voor meer zelfinzicht, waardoor de belastbaarheid van de medewerker toeneemt en in korte tijd meer ontspanning, plezier en controle wordt ervaren

 • Mijn aanpak creëert een duurzaam resultaat van meer vitaliteit en werkgeluk, zonder medicijnen

 • Bij mij weet u vooraf wat het gaat kosten

 • Afhankelijk van de voorkeur van uw werknemer, coach ik face-to-face, online of een combinatie van beiden.

 • Wandelcoaching behoort ook tot de mogelijkheden ​

Dit alles in een persoonlijk traject waarbij de medewerker zelf actief aan de slag gaat met de issues die de klachten veroorzaken.

21web.jpg

Benieuwd wat ik voor u en uw werknemer kan betekenen?
 

Laten we dan eens (digitaal) kennismaken!
Ik kom graag bij u langs voor een eerste kennismaking, of we ontmoeten elkaar telefonisch of digitaal.
Het beste kunt u me bereiken via contact@annekehendriks.com 

bottom of page